Almasav
nagykereskedelem

Több mint 30 év tapasztalattal az almasav kereskedelem területén

Élelmiszeripari felhasználás

Az élelmiszeriparban széles körben használják, mint az élelmiszersavak és ízesítők egyik fontos összetevőjét. Mint például cukorkák, italok, lekvárok és zselék, amelyek növelhetik az ételek savasságát és ízét, és frissítő ízt biztosítanak.

Gyógyszeripari felhasználás

Számos felhasználási területe van a gyógyszeriparban. Gyakran használják gyógyszerek készítésére, például almasavat tartalmazó kalcium-kiegészítők, almasavat tartalmazó szájon át szedhető készítmények és almasavat tartalmazó helyi kenőcsök készítésére.

Kozmetikai ipari felhasználás

A D-almasavat széles körben használják a kozmetikai iparban, különösen bőrápoló termékekben és kozmetikai termékekben. Ezenkívül bőrápoló krém, arcpakolás, kozmetikumok, sőt bőrtermékek készítésére is használható.

Alkoholipari felhasználás

Az almasav fontos szerepet játszik az italiparban.Ezenkívül a Borokban, gyümölcsborban és más erjesztett italokban is használják a savasság növelésére, valamint a termékek ízének és egyensúlyának beállítására.

Alacsony minimális rendelési mennyiségek

Amikor egyedi, saját márkanevével ellátott termékeket tervez piacra dobni, gyakran egyszerűen nem kivitelezhető, hogy a termékcsalád minden egyes tagjából nagymennyiséget rendeljen. Az általunk kínált alacsonyabb MOQ, csökkentheti a piacra lépés költségeit, és enyhítheti a lejáró készletekkel kapcsolatos gondokat, ha a kezdeti eladási szintek alacsonyak.

Ajánlatkérési folyamatunk

Termékfejlesztő csapatunk fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy a legpontosabb árajánlatot adják az Ön által elképzelt termékre. Mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabban kiváló ajánlatokat nyújtsuk ügyfeleinknek.

Az almasav a citromsavciklus egyik köztes terméke. Fumársavból képződik, és oxálecetsavvá oxidálódik.

Az Almasav (C4H6O5) savanykás ízű, szerves dikarbonsav, ami számos savanyú ételben megtalálható. Színtelen kristályokat alkot. Higroszkópos vegyület. Jól oldódik vízben és alkoholban. A borostyánkősav hidroxiszármazékának tekinthető. Először Scheele vonta ki éretlen egres nedvéből 1785-ben.

A biológiai almasavak homokirálisak és csak a (L)-almasav enantiomer formában fordulnak elő a természetben.